Logo
www.mad-og-drikke.dk

Mad der kan laves i forvejen

Mad der kan laves i forvejen
Det er jo skønt når man skal have gæste med mad der kan laves i forvejen. Laves noget af maden dagen før kan man undgå en masse stress og faren rundt lige inden gæsterne kommer.

Hvilken mad kan forberede i forvejen?

Der findes meget mad der kan laves i forvejen inden gæsterne træder ind af døren. Især salat er en ret man sagtens kan tilberede i forvejen. Er man bange for at salaten skal blive slatten, kan man dryppe lidt vand ned i salaten og hælde det fra ved servering. På den måde forbliver salaten dejlig sprød og frisk.
Skal der serveres brød eller flute til retterne kan disse sagtens bages f.eks. en uge før og lægges i fryseren. De skal bare tages op 10 minutter før og lunes i ovnen.
Andet mad der kan laves i forvejen kan f.eks. være gryderetter. De kan laves dagen før eller om morgenen og så bare stå i gryden til opvarmning. Når retten er opvarmet igen kan den serveres i et flot glasfad.

Det er ikke så svært at finde mad der kan laves i forvejen, man skal bare planlægge tiden og retterne.

Ønsker man ikke at lave maden på forhånd, så kan man også vælge af lave nogle meget nemme retter. Vi har mange nemme madopskrifter.
 
Vil du give den ekstra gas, så kan du kigge på vores opskrifter på finere madlavning - flere elementer her kan også laves i forvejen
Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Find nem mad du kan lave i forvejen inden gæstene kommer

URL
https://mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/mad-der-kan-laves-i-forvejen/

Søgeord
mad, tilberedning, gæster, salat, flutes, gryderetter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her