Logo
www.mad-og-drikke.dk

Lav selv dine snacks


Ingen billede
Hvorfor ikke lave dine egne spændende snacks når du venter gæster, de vil helt sikker gøre lykke. Fordelen ved at lave hjemmelavede snacks er, at de ikke indeholder så mange tilsætningsstoffer som dem man køber færdige i forretninger og supermarkeder.
En opskrift der er værd at forsøge sig med først kunne være butterdejsstænger, f.eks. med ost, paprika, sesamfrø eller bare almindelig salt. Disse er meget hurtige at lave så du kan sagtens lave dem mens gæsterne er der. Det eneste du skal gøre er stort set at skære butterdejen i tynde strimler og derefter måske tviste (dreje) dem lidt og derefter drysse fyld på efter eget valg. Derefter kommes de i ovnen til de popper op og bliver gyldne. Men du kan også lave dem lidt i forvejen og så have dem stående i lufttætte dåser. Men de er lækrest nybagte.

Link til opskrift: Oste og saltstænger

En anden variant kunne være saltristede mandler. Disse kan dog med fordel laves i forvejen da de smager bedst helt kolde. Mandlerne røres med saltvand og vendes i smør og bagtes i ovnen, lettere kan det næsten ikke blive og vupti så har du de lækreste ristede saltbagte mandler. Disse er et ekstremt godt alternativ til de populære peanuts.

Link til opskrift: Salte ristede mandler

Se også vores andre slik og snack opskrifter
Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Lav selv dine snacks artikel

URL
https://mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/lav-selv-dine-snacks/

Søgeord
snacks, artikel, mad, fastfood, gæster, peanuts, mandler

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her