Logo
www.mad-og-drikke.dk

Knorr produkter

Knorr produkter
Er du en af de mange mennesker der benytter Knorr´s produkter så kan du herunder, får mere afvide om hvordan det hele startede. Samt lækre opskrifter og ideer til mad.

Hvem er Knorr

Virksomheden Knorr som er af Tysk oprindelse og startede allerede i 1800 tallet. Knorr startedeførst op med at forarbejde kaffe til kaffeproducenter verden over. Senere begyndte man at forarbejde frysetørrede krydderier og grøntsager og derefter konceptet med supper. Gennem tiderne har Knorr udviklet sig voldsomt i hast med efterspørgslen på deres produkter, de laver nu også saucer, bouillonterninger samt en række halvfabrikata. Knorr virksomheden blir til et aktieselskab og når op på mere end 800 ansatte. Derfra og indtil nu er Knorr bare bleevt endnu større og produkterne mere og mere kendte verden over.
 

Knorrs webside

Mange køkkener rundt om i verden benytter sig nu af Knorr´s produkter når de skal lave mad. På knorr´s hjemmeside www.knorr.dk, får du god inspairation til den daglige madlavning. Du kan finde opskrifter i kategorierne: kylling, børnemad, fisk, svinekød, oksekød, grøntsager, supper, saucer, salater, kartofler, marinader samt drikke.
 

Økologi og Knorr

Knorr har udviklet et nyt koncept der kører på økologi. Der er tale om 3 nye supper, der udelukkende er fremstillet på økologiske ingredienser. Derudover er noget nyt også vie-drikkene, som er en frugt-grøntsags juice som er nem og sund at indtage hvis du er på farten.
Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Knorr kan byde på en masse spændende produkter til madlavningen

URL
https://mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/knorr-produkter/

Søgeord
knorr, opskrifter, saucer, supper, marinader, lasagne

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her