Logo
www.mad-og-drikke.dk

Junkfood

Junkfood

Junkfood er dagens hurtige måltid, læs her nærmere om dette emne.

Nemt junkfood mad

De fleste unge mennesker holder af junkfood. Men det er ikke sund og nærende mad. Mange spiser det pga. det ikke er tidskrævende at tilberede og man kan hurtigt tage en bid med på farten. Der findes ekstrem mange former for fastfood. Der kan bl.a. nævnes pizza, kebab, pommesfrites, grillkyllinger og alle former for burgere. Disse ovennævnte kan man købe på de fleste pizzarier. Et andet sted man kan købe junkfood er på Mc Donalds. På Mc Donalds kan man dog også få frugt nu.  Men det mest købte er deres menuer som består af en burger med tilhørende pommes frites og en sodavand efter eget ønske. Til dessert kan man så købe store muffins, kage, donuts og is. Af drikke kan nævnes som før sodvand, men også varm kakao med is.

 

Sunde madsteder som alternativ til junkfood

Men med al den snak om sundhed i dag, er der dukket nye spisesteder op med mere sund mad. Disse steder laver sunde sandwich fyldt med salat og med groft brød. Et godt sted  som levere forholdsvis sund junkfood er Sunset Boulavward. Deres koncept går ud på at de laver deres sandwich  af fedtfattige ingredienser og desuden er deres pommesfrites ikke friturestegt med bagt.  Men der er som sagt mange valg og det er nok i sidste ende en smagssag hvad man vælger at putte i munden.

 

Nem mad derhjemme

Du kan også se vores opskrifter på nem mad. Her finder du retter som du hurtigt og nemt kan lave derhjemme. Det er som regel sundere, og generelt noget billigere end at spise junkfood ude.

Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Læs mere om junkfood kontra sund mad

URL
https://mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/junkfood/

Søgeord
Junkfood, fastfood, burgere, pizza, mc, donalds

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her