Logo
www.mad-og-drikke.dk

Julekæder og julelys til udendørs brug

Julekæder og julelys til udendørs brug
Uanset om man kan lide udendørs julelys eller ej, så er de ved at komme flere og flere steder i Danmark. Alle former for jule belysning og julekæder kommer frem alle steder. 

Julelys og julekæder til udendørs brug kommer mere og mere ind i Danmark, og vinder indpas som det allerede har gjort i USA.
 

Led kontra normal belysning

Med LED julelys sparer du meget i strøm, da de bruger meget mindre el end traditionelle pærer. Det er derfor en rigtig god ide at kigge efter LED julekæder og LED julelys når du er ude for at finde dem du skal have. Det er heldigvis ikke så svært, da hovedparten af det der sælges er baseret på LED.
 

Farver

Julekæder og julelys til udendørs brug fåes i mange farver hvor de mest populære er hvide og gule (eller kold hvid og varm hvid som det også kaldes). Men julekæder kan fåes i rigtig mange farver, heriblandt er røde, grønne og blå meget populære ved juletid. Flere køber også kæder hvor der er flere forskellige farver.
 

Billige julelys

Der kan findes billige julelys/lydkæser mange steder, både på nettet og i forretningerne, men generelt er det desværre stadig meget dyrt i forhold til f.eks. USA hvor folk pynter hele huser med julekæder. 
En god ide når man skal købe julekæder er at købe modulære julekæder, så der er mulighed for at sætte flere sammen. På den måde kan man udvide sine kæder år for år. Bemærk dog at hvis man køber de billigere, så kan der være lidt farveforskel fra år til år (hvor kolde/varme de er).

 

Typer af julelys

Der finder i dag et større udvalg af julelys til udendørs brug. De mest normale, og mest kendte er almindelige julekæder, hvor der kan være forskelligt antal pærer på. De kan sættes på huset, på træer, på buske og meget andet.
Til buske kan man også købe et net, som giver et mere ensartet resultat og er nemmere at opsætte.

En anden rigtig flot form for julekæder er dem man kan købe til flagstænder. Her kan man vælge at sno en normal kæde rundt og gfflagstangen, men man kan også købe en kæde som går ud i bunden og ligner et kæmpestort juletræ.

En af de mest moderne former for julelys til udendørs brug er laserlys. Med laserlyd kan man oplyse hele ens facade ved at en laserlys projektør danner mønstre, stjerner, hjerter eller andet på væggen.

De dyrere lys kan man programmere til at blinke helt som man vil via computere, de lidt billigere kan skifte mellem forskellige ting, og de billigste kan kun lyse konstant.

 

Lide det eller ej

Om du kan lide det eller ej, er op til dig - flere er imod for meget lys, og det må selvfølgelig heller ikke generer.
Personligt synes vi her på mad-og-drikke.dk at julen er smadderhyggelig, og det samme er julelys, så længe det hænger så det ikke genere nogle - lidt lys er at fooretrække i den mørke tid :).

 

Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Julekæder og julelys til udendørs brug. Se mere mere her

URL
https://mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/julekaeder-og-julelys-til-udendoers-brug/

Søgeord
jul, julelys, lys, udendørs, lys, belysning, julekæde, julekæder, led

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her