Logo
www.mad-og-drikke.dk

Er du til Sushi

Er du til Sushi

Sushi er en sund spise, da det indeholder de sunde omega-3 og omega-6 olier. Desuden indeholder det ikke ret mange kalorier og kan derfor nydes med sindro.

Typer af sushi

Er du til sushi findes der mange forskellige slags. Hovedingredienserne er selvfølgelig fisk og sushi ris. Fisken er normalt laks, rejer og tun. Dette er så krydret med wasabi, agurkestykker, avocado, hvidløg, sesam osv. Den man kan købe i supermarkederne er der næsten kun ris, fisk og lidt wasabi i, mens dem man kan købe på rigrige sushi restauranter er fyldt med ovenstående samt en del mere.

 

Kan du ikke lide fisk? Giv sushi en chance

Sushi er jo rå fisk og derfor er der flere mennesker der ikke kan lide det, selvom det er super sundt, og moderne. Men har man ikke smagt det endnu, kan man starte forsigtigt op med at prøve dem i supermarkederne. Der kan man få en pakke med 10 stykker i til under 100 kr. Bemærk dog at det ikke smager ligeså godt som hvis det købes på en sushi restaurant.
På Sushi restauranter kan man tit også købe running sushi, hvor du sidder ved et bånd hvorpå made kører rundt, og så kan du spise alle dem du ønsker. Priserne ligger tit på ca. 150-250 kr. pr. person, da det er nogle dyre råvarer.

Sushi stammer jo fra Japan og man spiser det sammen med soja, wasabi og syltet ingefær. Det er ikke mad der ligger særlig tungt og det er derfor en frisk og dejlig spise.

Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Vil su vide mere om spisen sushi så læs her

URL
https://mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/er-du-til-sushi/

Søgeord
sushi, wasabi, soja, rå, fisk, laks, tun, rejer, syltet, ingefær

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her