Logo
www.mad-og-drikke.dk

Eksotisk forret


Ingen billede
Skal du have gæster er det en meget god ide at lave en lille forret til dem. Herunder kan du lade dig inspirerer af et par spændende nye opskrifter.

Hvad med at skifte den gamle ensartede ud med noget mere moderne. Man kan sagtens beholder den, den skal bare piftes lidt op og måske serveres på en ny måde. Den første opskrift jeg vil fortælle om, er en opgraderet og mere eksotisk udgave af den gamle rejecocktail serveres i glas. 

Denne rejecocktail bliver serveret i en udhulet honningmelon. Det ser både yderst dekorativt ud, men smager også fantastisk med de små stykker melon i. Man kan både servere den ved rigtig festlige lejligheder, såsom nytår osv. Eller bare til almindelig gæstemiddag. Hvis du vælger at servere den til nytår kan man eventuelt, for at gøre den endnu mere festlig, sætte en drinkparaply eller andet pynt i.

Link til: Rejecocktail i honningmelon

To andre opskrifter  jeg vil nævne er citronfyldte rejer og papaya med krabbefyld. Begge er ikke særlig traditionelle og kan derfor med lethed imponere dine gæster. I de rejefyldte citroner er der desuden bladselleri, porrer, salat og citronmelisse. Disse 4 ingredienser giver retten en utrolig lækker og frisk smag.

Retten med papaya med krabbefyld er en nytænkning af den gamle avocado med rejer. Udover krabbefyldet kan nævnes limefrugt, mandler og solsikkespirer. Hvis du har fået lyst til at prøve en af disse opskrifter er du velkommen til at benytte linkene herunder.

Link til: Rejefyldte citroner

Link til: Papaya med krabbefyld

Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Eksotisk forret artikel

URL
https://mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/eksotisk-forret/

Søgeord
eksotisk, forret, madartikler, mad, opskrifter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her