Logo
www.mad-og-drikke.dk

Det italienske køkken

Det italienske køkken
Italien er især kendt for deres skønne mad. Det Italienske køkken bugner af pastaretter og alle type for pizzaer.

Pizza og pasta

Italien er madmæssigt uden tvivl bedst kendt for pizza og pasta, så elsker man pasta og pizza, er det Italienske køkken lige noget for dig.
I det italienske køkken bruges der ofte masser af friske råvarer der er nænsomt tilberedt for at få en kraftig og god aroma frem. Det Italienske køkken bruger dagligt ingredienser såsom: tomater, parmesan, pasta, basilikum, hvidløg, olivenolie mv. Man kan selv forsøge sig derhjemme med de Italienske specialiteter. Det kræver dog lidt øvelse at få retterne til at smage at det rigtige Italienske køkken, men det kan dog lade sig gøre med de rigtige ingredienser og lidt tålmodighed.

Rejser man til Italien og skal afpørve det Italienske køkken er der nok at vælge imellem. Mange af retterne serveres med et stykke brød til og lidt vin. Vinen er med til at fremhæve madns smag og bliver også ofte brugt i selv fremstillingen.

Her på Mad og drikke, finder du mange danske opskrifter på pasta og pizzaer hvor flere er ægte italiensk inspireret, bare prøv dig frem :-)
Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Læs her og det skønne Italienske køkken og lad dig inspirere

URL
https://mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/det-italienske-koekken/

Søgeord
det, italienske, køkken, pasta, pizza

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her