Logo
www.mad-og-drikke.dk

Claus meyer

Claus meyer
Den danske success kok Claus Meyer er særlig kendt for at give sin mening om dansk madkultur. Han er arrangeret i alt der har med mad at gøre og tager selv ud og holder foredrag samt deler ud af sine erfaringer i kunsten at lave mad.

Claus Meyer er født den 27. december 1963. Han er opvokset i byen Nykøbing Falster. Han har 3 børn med konen  Christina Bengtsson, som til dagligt er grafiker. Han går meget op i at udvikle børns sans indenfor mad og måltider.

Claus Meyer har selv skrevet en del bøger om sin viden inden for madkunst. Her i blandt "Året rundt i Meyers køkken", "Mad med Meyer" samt "Meyers køkkenbørn". Den sidstnævnte i samarbejde med Ole Poulsen. Disse bøger er fyldt med gode opskrifter og masser af inspiration.

Han kan både prale af at have været tv-kok samt at være mad-multileverendør. Han har endvidre bidraget til flere antologier samt udgivet i alt 11 bøger. I 1989 etablerede han catering virksomheden Meyers mad ud af Huset og siden er det gået stærkt. I 1999 åbnede Claus Meyer, Meyers Madhus på Nørrebrogade i København. Det er både for private og virksomheder. Der blir afholdt kurser året rundt og man kan tilmelde sig stedets kokkeskole og blive bedre indenfor faget.

Kort resume, Claus Meyer er som sagt en dansk success kok i stadig rivende udvikling. Han er specialist indenfor sit felt og ved hvad han udtaler sig om.

Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Claus Meyer artikel

URL
https://mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/claus-meyer/

Søgeord
Claus, Meyer, kokke, kok

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her