Logo
www.mad-og-drikke.dk

Børnevenlige retter


Ingen billede
Hvis du selv har børn, eller bare kender nogen der har, vil du vide at nogle børn kan være meget kræsne. Prøv at lave nogle anderledes børnevenlige retter så børnene får øjnene op for hvad de kan lide, og hvad deres smag er. Det er vigtig at prøve sig frem og ikke bare opgive fordi de kan lide alt slags mad.
Børnevenlige retter eller man kan også sige det på en anden måde, den mad som børn holder af, er tit usund og indeholder ikke nok næring og vitaminer til at de kan vokse og udvikle sig. Børn holder særlig meget af fastfood, slik og kager.

Link til: Is og sorbet opskrifter

Link til: Kage opskrifter

Link til: Slik og snacks opskrifter

Men disse er ikke altid de bedste da barnet så kan blive meget usundt.

Prøv at lave dine egne børnevenlige retter ved hjælp af lidt af det børne kan lidt og bland det så med lidt af det sunde også. Du kan f.eks. lave børnevenlige retter så som lasagne. I denne opskrift jeg nu vil vise dig, er lasagnen  tilsat spinat. Spinat har en meget mild smag men alligevel utrolig vitaminrig. Jeg er sikker på at dine børn vil blive begejstret for denne lasagne. Lasagnen er lavet på kylling og har en meget lækker smag af pastasauce og den er selvfølgelig tilsat spinat som gør den sund.

Link til: Mexicansk kyllingelasagne

Man kan også prøve sig frem med ting de kan lide i fedtfattige versioner, f.eks.:

Link til: Fedtfattig grillkylling

Ved at forsøge sig frem med de børnevenlige retter får du dine børn til at spise ting som de eller ville have sagt nej tak til. Hemmeligheden er at få det til at se lækkert og ingbydende ud.

Her på siden finder du massere af gode retter. Søg efter retter her
Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Børnevenlige retter - artikel med inspiration

URL
https://mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/boernevenlige-retter/

Søgeord
børnevenlige, retter, mad, information, børn, , slik, fastfood, kager, usund, lasagne, kylling, vitaminrig, spinat, knæsne, pastasauce, lækkert, indbydende, gode, retter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her