Logo
www.mad-og-drikke.dk

Forelsalat


Forelsalat - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Foreller "kogte"
kogte
2
stk
Julesalat "små"
små
2
stk
Æg "hårdkogte"
hårdkogte
125
g
Mayonnaise
1
tsk
Merian (tørret)
1
tsk
Mustard "sennepspulver"
sennepspulver
1
spsk
Hvidvinseddike "ca."
ca.
1
g
Flødeskum "af 1 dl piskefløde"
af 1 dl piskefløde
3
spsk
Dild "fintskåret"
fintskåret
Citronbåde "tynde"
tynde

Egner sig særdeles godt til julefrokost.

Fremgangsmåde
De kogte foreller pilles omhyggeligt for skind og ben og deles i småstykker. Julesalaten snittes fint, æggene hakkes, og vendes sammen med fisken i mayonnaisen. Salt, merian og mustard udrørt i vineddiken tilsættes, og til sidst foldes flødeskummet forsigtigt i.

Salaten anrettes i en lav serveringsskål, drysses med dild og garneres med citronbåde.


Søgeord: forelsalat, foreller, julesalat, julefrokost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
forelsalat, foreller, julesalat, julefrokost

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her