Logo
www.mad-og-drikke.dk

Tomatsuppe med basilikum

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Tomatsuppe med basilikum
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
8
stk
Tomater "store røde"
store røde
3
spsk
Olivenolie
1
stk
Løg "stort i ringe"
stort i ringe
1
fed
Hvidløg
1
spsk
Basilikum (tørret)
1
bundt
Basilikum (frisk)
6
dl
Bouillon "god"
god
1
dl
Piskefløde
Salt
Peber
Cayennepeber "lidt stødt eller 0.5 lille tørret chilipeber"
lidt stødt eller 0.5 lille tørret chilipeber
Pynt
Basilikum (frisk) "lidt"
lidt

Tilbehør: godt hvedebrød

Fremgangsmåde

Skær stilkresten fra tomaterne, rids et kryds i toppen og skold dem i kogende vand til skindet løsner sig. Fjern skind og kerner og hak kødet groft. Svits tomatkødet i olien sammen med løgene i 3 min. Drys med salt og peber, tilsæt hvidløg og den tørrede samt halvdelen af den friske basilikum. Vend det godt, tilsæt bouillon og lad suppen småsimre 15 min.

Blend eller purér suppen igennem en sigte. Kog atter op, tilsæt fløden og resten af basilikummen (gem lidt til pynt). Kog igennem til suppen jævner let og smag til med krydderier. Server med brød.



Søgeord: tomatsuppe, suppeopskrifter, supper, suppe, tomat, vegetarmad, vegetarretter, vegetaropskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
tomatsuppe, suppeopskrifter, supper, suppe, tomat, vegetarmad, vegetarretter, vegetaropskrifter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her