Logo
www.mad-og-drikke.dk

Stegt laks med ristoppe

(1) 2 Personer

Stegt laks med ristoppe - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Laksefileter
2
dl
Ris "hertil 3 dl vand"
hertil 3 dl vand
2
spsk
Vilde ris "evt."
evt.
30
g
Smør
0,5
tsk
Gurkemeje
Fiskebouillon "2.5 vand + 0.5 spsk. pulver"
2.5 vand + 0.5 spsk. pulver
Salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
Olie
Citronmelisseblade "friske, kan udelades"
friske, kan udelades

Fremgangsmåde

Kog risen med de vilde ris og evt. et lille drys gurkemeje for at farve risen. Smelt smørret på en pande. Steg laksefileterne heri.

Kog panden af med gurkemeje og fiskebouillon. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Smør  indersiden af en kop med olie. Rør lidt olie i den kogte risblanding . Pres risene ned i koppen. Vend koppen ud på tallerkenen, hvor retten skal serveres. Fjern koppen og risen står dekorativt. Anret laksefileten ved siden af.

Hæld gurkemejesaucen ved og pynt med friske citronmelisseblade.



Søgeord: Laks, fisk, fiskeretter, lakseopskrift, fiskeret, slank
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift

Begivenheder:
Fødselsdag , Konfirmation , Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
Laks, fisk, fiskeretter, lakseopskrift, fiskeret, slank

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her