Stegt laks med ristoppe
(1)
2 Personer
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Laksefileter
2
dl
Ris "hertil 3 dl vand"
2
spsk
Vilde ris "evt."
30
g
Smør
0,5
tsk
Gurkemeje
Fiskebouillon "2.5 vand + 0.5 spsk. pulver"
Salt
Peber "friskkværnet"
Olie
Citronmelisseblade "friske, kan udelades"
Fremgangsmåde
Kog risen med de vilde ris og evt. et lille drys gurkemeje for at farve risen. Smelt smørret på en pande. Steg laksefileterne heri.
Kog panden af med gurkemeje og fiskebouillon. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Smør indersiden af en kop med olie. Rør lidt olie i den kogte risblanding . Pres risene ned i koppen. Vend koppen ud på tallerkenen, hvor retten skal serveres. Fjern koppen og risen står dekorativt. Anret laksefileten ved siden af.
Hæld gurkemejesaucen ved og pynt med friske citronmelisseblade.
Søgeord: Laks, fisk, fiskeretter, lakseopskrift, fiskeret, slank
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Begivenheder:
Fødselsdag , Konfirmation , Sommerfest , Gæstemad
Søgeord:
Laks, fisk, fiskeretter, lakseopskrift, fiskeret, slank
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Begivenheder:
Fødselsdag , Konfirmation , Sommerfest , Gæstemad
Søgeord:
Laks, fisk, fiskeretter, lakseopskrift, fiskeret, slank
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/stegt-laks-med-ristoppe
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/stegt-laks-med-ristoppe

