Logo
www.mad-og-drikke.dk

Mozzarellakylling med kartoffelsalat

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Kyllingebrystfileter
1
fed
Hvidløg "hakket"
hakket
1
bundt
Kørvel "hakket"
hakket
1
kugle
Mozzarella "i saltlage"
i saltlage
4
skiver
Bacon
650
g
Kartoffel / kartofler "små"
små
3
spsk
Hvidvinseddike
5
spsk
Olivenolie
1
bundt
Radiser
1
stk
Forårsløg / springløg
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Vask kartoflerne godt og kog dem møre i letsaltet vand. Skær mozzarellaen i små stykker og bland dem med hvidløg og kørvel. Skær en lomme i kyllingebrysterne og fyld dem med osteblandingen.

Bind baconen om kyllingefileterne, så det holder på fyldet, og steg dem på panden ved jævn varme i 7 min. på hver side, til de netop er gennemstegte.

Hak radiserne fint og pisk eddiken med olie, salt og peber. Vend radiserne i, hæld marinaden over de nykogte kartofler og drys med snittet forårsløg.


Søgeord: kartoffelsalat, kyllingebrystfileter, hvidløg, kørvel, hvidvinseddike, mozzarella
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
kartoffelsalat, kyllingebrystfileter, hvidløg, kørvel, hvidvinseddike, mozzarella
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/mozzarellakylling-med-kartoffelsalat/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her