Logo
www.mad-og-drikke.dk

Mørbradpande

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1,5
kg
Kartoffel / kartofler "til 6 personer"
til 6 personer
2
stk
Mørbrad
3
stk
Løg
2
glas
Champignon
0,5
l
Piskefløde
0,5
l
Mælk
0,5
flaske
Tomatpure
3
spsk
Paprika
1
pakke
Bacon "i skiver"
i skiver
1
pakke
Cocktailpølser

Tilbehør: løse ris og flutes

Fremgangsmåde

De rå kartofler skrælles og skæres i tynde skiver. Læg kartoffelskiverne taglagt i bunden af en stor bradepande. Drys med salt og peber.

Mørbraden renses og skære ud i små bøffer, som fordeles ovenpå kartoflerne.

Løgene skæres i skiver og brunes i en gryde sammen med champignon. Fordeles derefter ovenpå mørbraden.

I en skål blandes piskefløde, mælk, tomatpure og paprika og hældes så i bradepanden.

Til slut pyntes med bacon og cocktailpølser.

Sættes i en kold ovn ved 200° i min. 1 time.

Serveres med løse ris og flutes.



Søgeord: Mørbradpande, mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Mørbradpande, mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her