Mørbradpande
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1,5
kg
Kartoffel / kartofler "til 6 personer"
2
stk
Mørbrad
3
stk
Løg
2
glas
Champignon
0,5
l
Piskefløde
0,5
l
Mælk
0,5
flaske
Tomatpure
3
spsk
Paprika
1
pakke
Bacon "i skiver"
1
pakke
Cocktailpølser
Tilbehør: løse ris og flutes
Fremgangsmåde
De rå kartofler skrælles og skæres i tynde skiver. Læg kartoffelskiverne taglagt i bunden af en stor bradepande. Drys med salt og peber.
Mørbraden renses og skære ud i små bøffer, som fordeles ovenpå kartoflerne.
Løgene skæres i skiver og brunes i en gryde sammen med champignon. Fordeles derefter ovenpå mørbraden.
I en skål blandes piskefløde, mælk, tomatpure og paprika og hældes så i bradepanden.
Til slut pyntes med bacon og cocktailpølser.
Sættes i en kold ovn ved 200° i min. 1 time.
Serveres med løse ris og flutes.
Søgeord: Mørbradpande, mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Mørbradpande, mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Mørbradpande, mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/moerbradpande/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/moerbradpande/