Marinerede revelsben
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
kg
Revelsben
0,75
dl
Appelsinjuice
1
spsk
Soya / soja / soyasauce
1
tsk
Fransk sennep
1
fed
Hvidløg "knust"
2
spsk
Tomatketchup
5
spsk
Brun/mørk farin / puddersukker
Salt
Peber
Tilbehør: kartoffelmos med paprika, coleslaw og evt. salat
Fremgangsmåde
Fyld en bradepande med benene.
Hæld alle ingredienser i en skål og rør rundt. Hæld det over benene og lad det trække mindst 2 timer.
Sæt bradepanden i oven på nederste ribbe på 180° i 1 ½ time.
Dyp jævnlig benene med væden.
Søgeord: Marinerede, , marineret, revelsben, svinekød, svin, ribb
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Grill egnet
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
Marinerede, , marineret, revelsben, svinekød, svin, ribb
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Grill egnet
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
Marinerede, , marineret, revelsben, svinekød, svin, ribb
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/marinerede-revelsben/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/marinerede-revelsben/