Logo
www.mad-og-drikke.dk

Lakselasagne med spinatbechamel

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
450
g
Helbladet spinat "frossen"
frossen
5
dl
Mælk
2
spsk
Majsstivelse
100
g
Mozzarella "reven"
reven
0,5
tsk
Muskatnød "stødt"
stødt
450
g
Laksefilet
4
stk
Tomater
12
stk
Lasagneplader

Tilbehør: groft brød

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200°. Tø spinaten op i en gryde. Tilsæt 4 dl mælk, og kog op. Rør resten af mælken med majsstivelse til en jævning, og kom jævningen i saucen under omrøring. Kog saucen i 2 min. Tilsæt halvdelen af osten, og smag til med salt og peber og muskatnød.

Skær laksen i store tern. Skær tomater i skiver. Fordel lagvis i et ovnfast fad lasagne, spinatbechamel, tomat og laks. Gentag og slut med et lag spinatbechamel. Drys resten af osten over.

Krydr med salt og peber, og bag lasagnen i ca. 30 min.



Søgeord: Lakselasagne, lasagne, spinat, spinatbechamel, bechame
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Sund opskrift

Søgeord:
Lakselasagne, lasagne, spinat, spinatbechamel, bechame
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lakselasagne-med-spinatbechamel/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her