Logo
www.mad-og-drikke.dk

Italienske fyldte auberginer

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
300 - 400
g
Auberginer
Ekstra jomfru olivenolie
Peber
1
stk
Løg "mellemstort hakket"
mellemstort hakket
1
fed
Hvidløg
3
stk
Tomater "flået, befriet for kerner og hakkede"
flået, befriet for kerner og hakkede
2
tsk
Tomatpasta
6
stk
Ansjosfileter "hakkede"
hakkede
1
spsk
Kapers "små"
små
1
spsk
Basilikum (frisk) "friskhakket"
friskhakket
150
g
Mozzarella
1,5
spsk
Rasp
2
spsk
Parmesanost "reven"
reven

Fremgangsmåde
Hak endeskiverne af auberginen. Resten skal skæres i tynde skiver. Læg skiverne på en bageplade smurt med olie og pensl aubergineskiverne. Drys peber over. Bag skiverne i en 180 grader varm ovn i 15 minutter.

Kom 1 spsk. olie på en pande og kom hakket løg, hvidløg og de hakkede endeskiver af auberginen og svits i 5 minutters tid. Kom evt. mere olie på panden sammen med flåede tomater, tomatpasta, ansjos, kapers og basilikum. Dette skal svitses i ca. 5 minutter ved svag varme.

Kom ca. 2 tsk. af tomatblandingen på hver skive aubergine og drys mozzarella over. Rul hver skive med let hånd.

Pensl rullerne med olie og læg dem i en velsmurt bradepande. Drys med parmesan og bag dem i 30 minutters tid ved 180 grader.


Søgeord: fyldte, aubergine, hvidløg, tomatpasta, ansjosfileter, kapers, basilikum, mozzarella, parmesan, forret, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
fyldte, aubergine, hvidløg, tomatpasta, ansjosfileter, kapers, basilikum, mozzarella, parmesan, forret, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/italienske-fyldte-auberginer/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her