Hasselbach græskar
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Hokkaidogræskar "små"
2
spsk
Olivenolie
Salt
Peber
Brunet smør:
2
stk
Skalotteløg
1
stk
Lime / limefrugt "usprøjtet"
200
g
Smør
Til servering:
1
bundt
Purløg
1
bundt
Kørvel
Skrallen kan spises. Der er sjældent grund til at skrælle græskar. Skallen smag skønt og bliver mør, når du bager græskarret.
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader. Halvér græskarret, og fjern kernerne. Læg græskarret med den flade side nedad. Skær riller med 1/2 cm´s mellemrum, og læg det i en bradepande. Pensl græskaret med olie, og drys med salt og peber. Bag græskaret i ca. 45 minutter.
Hak skalotteløg fint, og riv limeskalllen. Smelt smørret ved lav varme i en lille gryde, til det begynder at bruse op og bliver gyldent. Bland smørret med løg og limeskal. Hak purløg og kørvel fint. Hæld det brunede smør over græskarret, og pynt retten med krydderurter.
Søgeord: græskar, bagt hokkaido græskar, hasselback græskar
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Halloween
Velegnet til:
Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
græskar, bagt hokkaido græskar, hasselback græskar
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Halloween
Velegnet til:
Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
græskar, bagt hokkaido græskar, hasselback græskar
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hasselbach-graeskar/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hasselbach-graeskar/