Logo
www.mad-og-drikke.dk

Festtarteletter med røget laks

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Røget laks
200
g
Østershatte
1
tsk
Olivenolie
0,5
bundt
Kørvel
1,5
dl
Fløde

Fremgangsmåde
Laksen skæres i strimler. Østershatte ristes af og laksen tilsættes, fløde hældes på. Kog fløden ned til den binder. Tag panden af varmen og vend det plukkede kørvel i og smag til med olie.

Tarteletterne varmes i ovnen ved 200º med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.

Pynt med frisk kørvel.


Søgeord: tarteletter, røget, laks, østershatte, kørvel, fløde, forret, madopskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Begivenheder:
Bryllup , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
tarteletter, røget, laks, østershatte, kørvel, fløde, forret, madopskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/festtarteletter-med-roeget-laks/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her