Logo
www.mad-og-drikke.dk

Braiserede vagtler

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
8
stk
Vagtler
1
spsk
Smør
1
spsk
Olivenolie
1
dl
Hvidvin
2
dl
Vand
1
stk
Hønsebouillonterning
1
spsk
Maizena / maizenamel "oprørt i lidt vand"
oprørt i lidt vand
100
g
Skovsvampe "eller champignon"
eller champignon
Smør "lidt"
lidt
Peber
Det 3. krydderi
1
dl
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %
1
håndfuld
Persille "frisk"
frisk
1
stk
Basilikum (frisk) "nogle blade"
nogle blade
0,5
stk
Løg
2
fed
Hvidløg

Vildt ret

Fremgangsmåde
Vagtlerne renses for resterende fjer og skylles ud- og indvendig. Derefter forberedes fyldet. Persille, basilikum, løg, hvidløg, og halv hønsebouillonterning hakkes fint, gerne i food processor. Blandingen fyldes i vagtlerne.

I en stegegryde varmes smør og olie. Vagtlerne brunes let på alle sider, hvidvinen, peber og 3.krydderi tilsættes. Der skrues ned for varmen og vagtlerne får lov at braissere i 40 minutter.

2 dl vand og den anden halve hønsebouillonterning tilsættes. Der jævnes med maizena oprørt i en smule vand. Svampene renses, skæres i mindre stykker og steges i nogle minutter i en smule smør. De tilsættes vagtlerne i saucen sammen med creme fraichen. Rør godt rundt. Der koges yderligere i nogle minutter. Klar til servering


Søgeord: braiserede, vagtler, hvidvin, skovsvampe, champignon, vildt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad

Søgeord:
braiserede, vagtler, hvidvin, skovsvampe, champignon, vildt
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her