Ostetærte
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Antal
Ingredienser
Mørdej
170
g
Mel
200
g
Smør
85
g
Flormelis / florsukker
1
stk
Æggeblomme
Ostemasse
500
g
Hytteost / hytteret
250
g
Sukker / melis / stødt melis
1,25
dl
Piskefløde
4
stk
Æg
1
spsk
Mel
1
knivspids
Salt
1
stk
Citron "revet skal heraf"
Bagt ostekage.
Fremgangsmåde
Bund
Dejen æltes sammen og stilles koldt 2-3 timer. En tærteform/springform beklædes, og bunden forbages med staniol i, 5-10 min v/200 grader.
Ostemasse
Alt, undtagen citronskal, blandes og presses igennem en trådsigte. Herefter tilsættes citronen. Ostemassen hældes i formen og bages ved 200 grader, i 45 - 60 min.
Serveres kold, pyntet med flormelis og kiwi/jordbær.
Søgeord: ostetærte, ostekage, kage, mørdej
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Nytår , Pinse , Påske
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
ostetærte, ostekage, kage, mørdej
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Nytår , Pinse , Påske
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
ostetærte, ostekage, kage, mørdej
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ostetaerte/
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ostetaerte/