Logo
www.mad-og-drikke.dk

Chokoladestænger

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
100
g
Smør "blødt"
blødt
150
g
Smør
3
stk
Æg
1
tsk
Bagepulver
1
spsk
Cacao / kakao "stor"
stor
1
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker
300
g
Mel

Pynt:
flormelis til glasur
hakkede nødder eller ahornsukker (fås bl.a. i Føtex)

Fremgangsmåde
Pisk smør og sukker luftigt, gerne i en foodprocessor, og tilsæt æggene et ad gangen. Sigt de tørre ingredienser i og saml dejen hurtigt. Form dejen til stænger på ca. 2 - 2 1/2 cm på bagepapir. Gør det fx med to skeer, da dejen er ret blød.

Bag ved 175 grader i 12-15 min. Kom glasur og nødder eller sukker over og afkøl. Skær i skrå snitter.


Søgeord: chokoladestænger, kakao, bagepulver, ahornsukker, nødder
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
chokoladestænger, kakao, bagepulver, ahornsukker, nødder
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her