Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kødboller i paprikasovs

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Hakket kød "lam, svine, kalv eller okse"
lam, svine, kalv eller okse
0,5
tsk
Salt
1
stk
Løg "revet"
revet
1
fed
Hvidløg "knust"
knust
1
knivspids
Chilipulver
1
stk
Æg
50
g
Brødkrumme "eller rasp"
eller rasp
Sovs
1
stk
Løg "finthakket"
finthakket
1
stk
Peberfrugt "rød, i strimler"
rød, i strimler
1
spsk
Olivenolie
2
tsk
Paprika
1
spsk
Mel
1
dåse
Cherrytomater "eller hakkede tomater"
eller hakkede tomater
1 - 2
fed
Hvidløg "hakkede"
hakkede
1
tsk
Kommen
1
tsk
Citronskal
Persille "hakket"
hakket
Cremefraiche / creme fraiche
Salt
Peber

Tilbehør: kartofler, kartoffelmos eller ris samt grønsager

Fremgangsmåde
Rør kødet med salt og tilsæt de øvrige ingredienser. Form farsen til kødboller og brun dem på en pande med olivenolie ca. 5 min. Steg løg, hvidløg og peberfrugt bløde i olie og rør paprika og mel i. Tilsæt tomater og giv det et opkog. Tilsæt evt. lidt vand.

Læg kødbollerne i sovsen, og lad retten simre i 10 min. Hak hvidløg og kommen sammen med citronskal og rør det i. Smag til med salt og peber og server med tilbehør.


Søgeord: kødboller, paprika, lam, svin, kalv, okse
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
kødboller, paprika, lam, svin, kalv, okse
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/koedboller-i-paprikasovs/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her