Appelsinmarineret canadagås
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
1
stk
Canadagås
Smør "til stegning"
Marinade
6
stk
Appelsiner "saften heraf"
1
stk
Citron "saften heraf"
4
spsk
Cognac
2
fed
Hvidløg
Sovs
5
dl
Hønsebouillon
2
dl
Marinade
2
stk
Appelsiner "saften heraf"
Maizena / maizenamel
1
dl
Fløde
Vildt
Fremgangsmåde
Del gåsen i 8 stykker. Rør marinaden sammen: saften af 6 appelsiner, citronsaft, cognac, soja og hvidløg. Læg kødet i og lad det marinere i 1 døgn i køleskabet. Vend stykkerne af og til.
Tag kødet op og dup det tørt. Svits stykkerne gyldne på begge sider i smør i en sauterpande. Hæld den varme bouillon over kødet og tilsæt marinaden. Lad det koge op, dæmp varmen og lad retten simre 45-50 minutter under låg.
Rør appelsinsaft og fløde i. Sovsen kan jævnes med lidt maizena.
Pynt med oliven og appelsinskiver.
Tag kødet op og dup det tørt. Svits stykkerne gyldne på begge sider i smør i en sauterpande. Hæld den varme bouillon over kødet og tilsæt marinaden. Lad det koge op, dæmp varmen og lad retten simre 45-50 minutter under låg.
Rør appelsinsaft og fløde i. Sovsen kan jævnes med lidt maizena.
Pynt med oliven og appelsinskiver.
Søgeord: canadagås, gås, fjerkræ
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Søgeord:
canadagås, gås, fjerkræ
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Søgeord:
canadagås, gås, fjerkræ
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinmarineret-canadagaas/
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinmarineret-canadagaas/