Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bagte friske figner

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
Figner
Kanel
Brun/mørk farin / puddersukker

Fremgangsmåde
Skyl og halvér de friske figner. Skær dem evt. til i bunden så de står bedre.

Sæt dem tæt ved siden af hinanden i et ildfast fad. Drys dem med kanel og læg en stor skefuld farin på hver. Sæt dem i ovnen ved 220 grader i ca. 10 min.

Serveres lune med is eller flødeskum.


Søgeord: figner, bagte, dessert, kanel, brun, farin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup

Søgeord:
figner, bagte, dessert, kanel, brun, farin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-friske-figner/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her